Home » Diensten » Verkoopbegeleiding

Verkoopbegeleiding

Het verkopen van uw agrarisch bedrijf is een ingrijpende en emotionele beslissing. Een besluit waar u wel wat hulp bij kunt gebruiken. Omdat de agrarische sector snel verandert en steeds meer vraagt van de agrarische ondernemer helpen we u graag. We kunnen u begeleiden en adviseren tijdens het gehele verkoopproces.

Of het nu om een agrarisch bedrijf gaat, landbouwgrond of een woonhuis met agrarische bestemming; wij hebben ruime ervaring en kennis van de markt om uw bezitting op de best mogelijke manier te verkopen. Door onze landelijke naamsbekendheid en ons uitgebreide klantenbestand kan het maar zo dat de juiste koper binnen handbereik is. 

Arend Otten Agro adviseert u in alle fasen van het verkoopproces. Zo stellen we de totale waarde van uw bedrijf vast, bieden we uw bedrijf aan potentiële kopers aan, voeren we de onderhandelingen en brengen we de fiscale consequenties van het verkoopproces voor u in kaart.

​Wilt u vrijblijvend eens praten over mogelijke verkoop van uw bedrijf? Neem dan contact op met Arend Otten of Maarten Otten.

Contactpersonen

avatar Arend Otten
Arend Otten Makelaar / Taxateur
avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur

Arend Otten Agro B.V.