Home » Diensten » Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Wat is een goede locatie? Wat zijn de vraagprijzen? Waar moet ik rekening mee houden? Bij het aankopen van een agrarisch bedrijf is het, gezien de complexe regelgeving, raadzaam om u bij te laten staan door een deskundig adviseur.

Arend Otten Agro assisteert u graag bij het traject van aankoop. Professioneel, deskundig en met úw belang voorop. Door onze kennis van de markt kunnen wij kritisch met u meedenken en een passend advies geven.

Bij uw transactie heeft u ook te maken met tal van juridische en fiscale zaken. Zowel voor agrarisch vastgoed als productierechten geldt: wanneer u uw aankoop door ons laat verzorgen, kunt u rekenen op een betrouwbare overdracht waarbij u geen omkijken heeft naar de administratieve afwikkeling.

Het verkrijgen van financiering kan een behoorlijke uitdaging zijn. Door ons netwerk van financiers kunnen we ook op dit vlak van waarde zijn. 

Wilt u agrarisch vastgoed aankopen of bent u op zoek naar productierechten? Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Contactpersonen

avatar Arend Otten
Arend Otten Makelaar / Taxateur
avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur

Arend Otten Agro B.V.