Home » Over ons » Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onze rol in de maatschappij

In deze samenleving zijn er diverse groepen mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Inititatieven die hier een bijdrage aan leveren kunnen op onze steun rekenen. Onderstaande projecten dragen wij een warm hart toe en ondersteunen we.

Babyhuis Ruama

Babyhuis Ruama zet zich speciaal in voor baby's zonder moeder. Als de kinderen de schoolgaande leeftijd hebben bereikt probeert het babyhuis de kinderen terug te plaatsen in de familie.

 

Stichting Plyskiv

Stichting Plyskiv zet zich in om met financiële en materiële steun verbetering aan te brengen in de leefomstandigheden waarin de weeskinderen in Oekraïense weeshuizen moeten leven.

 

Giga G- Festival

Wij sponsoren het Giga G festival. Dit festival is voor alle mensen uit het noorden met een lichamelijke of geestelijke beperking. Voor deze mensen is het een prachtige gelegenheid om uit te gaan met vrijwilligers, ouders of familie. Tevens komen er grote artiesten zoals Frans Duijts, Mooi Wark, Rene Karst en Lucas en Gea. Wij willen graag bijdragen aan een onvergetelijke avond voor deze speciale groep mensen.

Neem ook een kijkje op de site van deze goede doelen:

Arend Otten Agro B.V.