Home » Onroerend goed » Grond » Kootwijkerbroek

Landbouwgrond Kootwijkerbroek

Prijs op aanvraag

Gedetailleerde beschrijving

AANGEBODEN VIA EEN VRIJWILLIGE OPENBARE INSCHRIJVING:

KAVEL 1
Een perceel landbouwgrond gelegen aan de Puurveenseweg kadastraal groot ±4.38.15 ha. De exacte oppervlakte dient nog bepaald te worden door uitmeting van het Kadaster. Grondsoort zand. Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest voor de teelt van gras maar ook geschikt voor de teelt van mais.

KAVEL 2
Perceel landbouwgrond gelegen nabij het bedrijfserf van het vleeskalverenbedrijf gelegen aan de Puurveenseweg 12, groot ±4.31.48 ha. De exacte oppervlakte dient nog bepaald te worden door uitmeting van het Kadaster. Grondsoort zand. Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest voor de teelt van gras maar ook geschikt voor de teelt van mais. 

KAVEL 3
Perceel landbouwgrond gelegen nabij het bedrijfserf van het vleeskalverenbedrijf gelegen aan de Puurveenseweg 12, groot ±8.23.91 ha. De exacte oppervlakte dient nog bepaald te worden door uitmeting van het Kadaster. Grondsoort: zand. Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest voor de teelt van gras maar ook geschikt voor de teelt van mais. 

KAVEL 4
Een perceel landbouwgrond inclusief pad/weg gelegen aan de Lage Valkseweg, kadastraal groot ±6.08.90 ha. De exacte oppervlakte dient nog bepaald te worden door uitmeting van het Kadaster. Grondsoort: zand. Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest voor de teelt van gras maar ook geschikt voor de teelt van mais. 

KAVEL 5
Een perceel landbouwgrond gelegen aan de Puurveenseweg kadastraal groot 0.77.40 ha. Grondsoort: zand. Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest voor de teelt van gras maar ook geschikt voor de teelt van mais.  

KAVEL 6
Alle kavels.

Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Arend Otten op 06-21231346 of Maarten Otten op 06-55946301.


 

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Arend Otten
Arend Otten Makelaar / Taxateur
Arend Otten Agro B.V.