Home » Landelijk wonen » Eursinge

Woonboerderij Eursinge

Download brochure Contact opnemen Eursinge 17
7935 AC Eursinge

Gedetailleerde beschrijving

Een in het landelijk gebied gelegen woonboerderij, gelegen op korte afstand van het dorp Pesse met volop voorzieningen. Het woonhuis is gelegen op circa 3.300 m2 grond en bestaat verder uit een deelruimte en een losstaande schuur, welke momenteel in gebruik is als varkensstal. Het geheel heeft veel schuurruimte en is hiermee voor meerdere doeleinden geschikt.

Eursinge is een buurtschap in de gemeente De Wolden, provincie Drenthe. De buurtschap is goed bereikbaar doordat het gelegen is ten westen van de afrit van rijksweg A28. De provinciale weg 375 die langs Eursinge loopt sluit hier aan op de autosnelweg. Op korte afstand van Eursinge ligt het dorp Pesse. Pesse heeft ca. 1800 inwoners en beschikt onder meer over een peuterspeelzaal, twee basisscholen en een dorpshuis. De middenstand en horeca zijn vertegenwoordigd met diverse bedrijven zoals een supermarkt, een garagebedrijf, een manege, een persbureau, een bungalowpark, een eetcafé en een wok-restaurant.

Het woonhuis is oorspronkelijk gebouwd in 1937 en is in 2000 gerenoveerd en gemoderniseerd waarbij keuken, kamer, badkamer, toilet en de hal opnieuw zijn ingedeeld. De muren zijn opnieuw geïsoleerd en er is thermopane beglazing aangebracht. Het geheel is voorzien van centrale verwarming met combiketel. In 2014 is de buitenzijde geschilderd.

Op de begane grond bevindt zich een hal welke toegang geeft tot een badkamer met toilet en wastafel, bijkeuken, woonkeuken/woonkamer en slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich ook twee slaapkamers. Het achterste gedeelte van de boerderij, de deelruimte, is momenteel in gebruik als opslag.


Het erf is toegankelijk via twee opritten.

Op het erf bevindt zich een losstaande schuur met een afmeting van 30 m x 20 m welke momenteel in gebruik is voor vleesvarkens. De schuur is opgetrokken uit gemetselde gevels met een topgevel van damwand en is bedekt met asbestvrije golfplaten. Aan de achterzijde bevindt zich een ingebouwde werkplaats.

VRAAGPRIJS:

€ 295.000,= k.k.

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Arend Otten
Arend Otten Makelaar / Taxateur
Arend Otten Agro B.V.