Home » Landelijk wonen » Noordscheschut

Vrijstaande woning Noordscheschut

Prijs op aanvraag

Contact opnemen Zwarte Dijkje 13
7914 PA Noordscheschut

Gedetailleerde beschrijving

Op een centrale plek in het dorp Noordscheschut staat, op een royaal perceel, deze vrijstaande woning met ruime schuur. Het perceel is maar liefst 907 m ² groot en heeft een grote tuin waar naar hartenlust genoten kan worden van zwoele zomeravonden. De woning biedt rust, ruimte en mogelijkheden en heeft de dagelijkse voorzieningen op ´steenworp ´ afstand. 

Woning:
De woning is in 1939 gebouwd, heeft een traditionele bouwaard, is goed onderhouden en voorzien van een slaap- en badkamer op de begane grond. 

De indeling is als volgt: Entree met trapopgang en kelder en toegang tot de woonkeuken. In de woonkeuken staat een degelijke keukenopstelling met een robuuste afwerking. Deze is voorzien van een gaskookplaat, wasemkap en vaatwasser. De woonkeuken gaat over in een knusse living. Via de woonkeuken is toegang tot de bijkeuken in de aanbouw aan de achterzijde. Via de bijkeuken is vervolgens toegang tot een slaapkamer, badkamer en separaat toilet. 

De tweede bouwlaag heeft een royale overloop waarna toegang is tot twee slaapkamers en een toilet. Op de overloop is eventueel ruimte voor het realiseren van een derde slaapkamer of badkamer. Middels een vaste ladder is toegang tot de zolder. 
 
Schuur: 
De royale stenen schuur is in 1954 gebouwd en heeft een oppervlak van maar liefst 200 m2! 
In de schuur is een afgesloten ruimte gerealiseerd, ingedeeld als bijkeuken, toilet en werkkamer. De schuur is voorzien van een eigen groepenkast met krachtstroom. 

Perceel:
Deze ruimte is ingedeeld als oprit, siertuin, moestuin, grasveld en terras. Achter de woning is recent een nieuwe terrasoverkapping geplaatst. 

Noordscheschut: 
Het dorp telt circa 2000 inwoners en ligt nabij Hoogeveen. Een groot aanbod aan dagelijkse voorzieningen in het dorp zelf, zoals een supermarkt, basisscholen, een bakker, cafetaria, cadeauwinkel en kappers. Ook zijn er meerdere sportverenigingen waaronder een grote voetbalvereniging. Een veel groter aanbod aan voorzieningen in het nabijgelegen Hoogeveen. Het centrum van deze plaats ligt op circa 15 autominuten afstand. 

Algemeen:
De woning is door de jaren heen goed onderhouden en recent nog voorzien van kunststoffen windveren. Het schilderwerk is eveneens goed bijgehouden en deels recent nog uitgevoerd. Er zijn tevens investeringen gedaan om de isolatie te verbeteren. De woning is namelijk grotendeels voorzien van HR++ beglazing, de spouwmuren zijn voorzien van isolatiekorrels en het dak is geïsoleerd. 

De combinatie van het royale perceeloppervlak, de royale schuur en de ligging midden in het dorp, maken dit een unieke woning met veel mogelijkheden. 

Bent u benieuwd naar deze woning? Maakt geheel vrijblijvend een afspraak voor een rondleiding.

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.