Home » Landelijk wonen » Fluitenberg

Villa Fluitenberg

€ 1.300.000

Download brochure Contact opnemen Beukenlaan 3
7931TG Fluitenberg

Gedetailleerde beschrijving

Welkom thuis aan de Beukenlaan 3! 
 
Met enige trots mogen wij u namens onze opdrachtgever deze fraai gelegen en uitstekend onderhouden villa aanbieden. Deze uniek vormgegeven woning is door de huidige eigenaren met zorg bewoond. Zij hebben het huis de aandacht gegeven die het verdient, maar nu wordt het tijd om het weer door te geven aan een volgende eigenaar die het woongeluk op deze prachtige plek mag voortzetten.
 
De combinatie van de natuurlijke ligging en bereikbaarheid is zeldzaam: de woning is gelegen aan de rand van het Spaarbankbos met 80.000 m² bos als uw achtertuin, uitzicht over de landerijen en de op- en afritten van de A28 op slechts 5 minuten afstand. De voorzieningen van Hoogeveen bevinden zich op slechts 5 minuten fietsen. Op deze plaats bent u omringd met het dagelijkse genot van natuur, hoge bomen en grazende schapen en koeien in de weilanden. Het geheel is gelegen op een perceel van maar liefst 18.941 m² en biedt indien gewenst voldoende ruimte voor het hobbymatig houden van dieren.
 
Behalve een overvloed aan leefruimte voorziet deze villa u van wooncomfort met een verwarmd zwembad, airconditioning, 45 zonnepanelen en alle voorzieningen binnen handbereik op de begane grond. Het woonhuis is qua indeling eenvoudig geschikt te maken voor bewoning door meerdere huishoudens dan wel realisatie van een gastenverblijf.
 
Graag nemen wij u mee door de elektronische toegangspoort:
 
Bosgedeelte:
Het terrein bij binnenkomst bestaat uit een eigen bosperceel met diverse wandelpaden en zitjes om op verschillende momenten te genieten van de omgeving, waarbij elk seizoen zijn eigen charmes biedt. In het bos is een overkapping gerealiseerd voor opslag van haardhout.

Vleugel 1:
Via de entree en de hal bereiken we de royale, lichte woonkamer met sfeervolle open haard en grote raampartijen met uitzicht op de tuin, zwembad en landerijen. Vanuit de woonkamer lopen we via  openslaande deuren het zonneterras op welke voorzien is van een uitschuifbare zonneluifel. De woonkamer is voorzien van een ruim bemeten open keuken met diverse inbouwapparatuur(o.a. Quooker) en een bijkeuken met proviandkelder en witgoedaansluitingen. Naast deze bijkeuken bevindt zich een ruimte die eventueel is geschikt is als kantoor, gezelschapsruimte of slaapkamer. Via deze ruimte wandelen we naar een tussenkamer met inbouwkasten en een ruime, geïsoleerde en verwarmde garage met toegang naar een toilet en een betegelde ruimte die in te richten is als badkamer. Deze vleugel leent zich goed voor realisatie van een apart toegankelijk gastenverblijf/wooneenheid.

Vleugel 2:
Als we terugwandelen naar de hal bereiken we drie slaapkamers, twee recent gemoderniseerde badkamers en een kantoor. Alle slaapkamers bieden via openslaande deuren toegang tot het terras met ochtendzon en zijn voorzien van airconditioning en rolluiken. 

Tuingedeelte:
Fraai aangelegd rondom de woning en voorzien van beregening/besprenkelingssysteem. Naast het zwembad staat een rietgedekt tuinhuis van ±11 m². 
 
Landerijen
De landerijen liggen aaneengesloten bij het woonerf en zijn rondom voorzien van hekwerken.
De voormalige paardenschuur van ±100 m² is momenteel in gebruik voor opslag maar leent zich goed voor het realiseren van huisvesting voor uw eventuele hobby-vee. 
 
Bijzonderheden/voorzieningen
-45 zonnepanelen
-Airconditioning 
-Waterontharder
-Verwarmd zwembad
-Eigen waterbron en beregening/besprenkelingssysteem
-Groot zonneterras
-Elektrische rolluiken
-Volledig omheind met hekwerk
-CCTV en alarminstallatie
-Eventueel met minder grond beschikbaar
 
Deze woonplek laat zich niet vangen in woorden. Deze woning ziet, voelt en beleeft u pas bij een bezichtiging. Graag nodigt Arend Otten Agro Makelaars u uit voor een bezichtiging ter plaatse, welke absoluut de moeite waard zal zijn.
 
Kad. gemeente Perceel Nummer Oppervlakte
Hoogeveen T 1449  ha 49 a 14 ca
Hoogeveen T 2286  ha 01 a 72 ca
Hoogeveen T 2288  ha 05 a 20 ca
Hoogeveen T 2293  ha 00 a 15 ca
Hoogeveen T 1466 1 ha 33 a 20 ca
      1 ha 89 a 41 ca

Voor meer informatie kunt u ook kijken op: Beukenlaan3.nl

 

 

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.