Home » Landelijk wonen » Bourtange

Vrijstaande woning Bourtange

€ 595.000

Download brochure Contact opnemen Wollingboerweg 9
9545 VA Bourtange

Gedetailleerde beschrijving

Ondernemers opgelet! 
 
Deze locatie was voorheen in gebruik als pluimveebedrijf en beschikt over drie stallen met vlakke vloeren en dus véél opslagruimte. Geschikt voor caravanstalling, opslag, het hobbymatig houden van dieren, uw ruimte-vragende hobby of misschien wel iets heel anders: laat uw creativiteit de vrije loop gaan! Het geheel is gelegen op 1.93.82 ha, waarvan ±00.80.00 ha als weiland is gelegen achter de stallen. 
 
Verder bevinden zich op het erf een woonhuis met enkele bijschuren en een voormalige kantine, die ruim opgezet is en eventueel in te richten is als gastenverblijf/kantoor. 
 
Kortom, een locatie die volop bedrijfsmatige mogelijkheden biedt maar ook een fijne plek is om te wonen en te werken. Gelegen op korte afstand gelegen van het vestingstadje Bourtange waar diverse basisvoorzieningen aanwezig zijn. Daarnaast vindt u in de directe nabije omgeving veel groen en natuur met onder andere het natuurgebied 'de Natte horizon' en vele fiets-/en wandelroutes.
 
De woning ligt op op korte afstand van de Duitse Autobahn A31 gelegen met prima ontsluiting, tevens op enkele minuten gelegen van Vlagtwedde maar ook Winschoten, Stadskanaal, Ter Apel en Veendam zijn goed bereikbaar. 

We nemen u mee in het woongedeelte, dat gebouwd is omstreeks 1981. Voorzieiningen bevinden zich op de begane grond. Indeling: entrée, hal, toilet, slaapkamer, woonkamer, keuken, bijkeuken, badkamer. Verdieping: overloop, twee slaapkamers. Achter het woonhuis bevinden zich enkele schuurruimtes voor prive-gebruik. 
De voormalige pluimveestallen zijn gebouwd omstreeks 1980 en hebben een afmeting van circa 63 m x 15 meter. De stallen zijn voorzien van gevlinderde betonvloeren. De daken van de pluimveestallen zijn gedekt met geïsoleerde damwandprofielplaten.
 
Bijzonderheden:
- De zonnepanelen met bijbehorende installaties en aanwezige SDE beschikkingen worden niet meeverkocht. 

- Het geheel heeft een agrarische bestemming. U dient zelf te onderzoeken of het door u gewenste gebruik binnen het bestemmingsplan past.
 
Kad. gemeente Perceel Nummer Oppervlakte
Vlagtwedde V 1387 1 ha 48 a 93 ca
Vlagtwedde V 1388  ha 44 a 89 ca
      1 ha 93 a 82 ca
Voor meer informatie kunt u ook kijken op: Wollingboerweg9.nl

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.