Home » Landelijk wonen » Elim

Vrijstaande woning Elim

€ 595.000

Download brochure Contact opnemen Warmondsweg 7
7916 TX Elim

Gedetailleerde beschrijving

ALGEMEEN

 

Op een fraaie, vrij gelegen locatie even ten zuidwesten van de dorpskern van Elim staat deze vrijstaande woning met alle voorzieningen op de begane grond. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 4.295 m ². Aan de voor- en achterzijde heeft u vrij uitzicht over de landerijen. U kunt hier uw creativiteit kwijt want een gedeelte van het perceel is nog naar eigen inzicht in te richten.


Indeling
Via de entree is er toegang tot een slaapkamer, woonkamer met ensuite deuren richting de keuken met vrij uitzicht over de weilanden rondom Elim. Aansluitend bevindt zich een badkamer en toilet. Op de verdieping bereikt u via de overloop 4 slaapkamers en een bergruimte of eventuele extra slaapkamer.

 

Situering

Door de landelijke ligging in combinatie met meerdere dorpen op goede afstand woont u vrij, maar toch dichtbij alle voorzieningen. Het dorp heeft een vergaande historie en het ontstaan gaat terug richting 1786 in de periode van veenwinning. De naam van het dorp dateert uit 1923. De tekeningen van de vele voormalige wijken (kanaaltjes) voor de afvoer van het veen zijn in de omgeving nog volop te vinden. Plaatsen als Elim, Hollandscheveld en Slagharen zijn de aangewezen dorpen voor de dagelijkse boodschappen. Tevens zijn hier diverse basisscholen, kerken en sportvoorzieningen aanwezig. Voor het voortgezet onderwijs en voorzieningen zoals theater, ziekenhuis of treinstations kunt u kiezen uit de plaatsen Hoogeveen of Hardenberg.


Meer info of bezichtigingen via Maarten Otten op 06-55946301

 

 

KENMERKEN

 

Vraagprijs

€ 595.000,= k.k.

Soort woning

Vrijstaande woning

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1995

Woonoppervlakte

102 m ²

Inhoud

584 m ³

Perceeloppervlakte

4.295 m2

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

 

 

   

Verwarming

CV

Warm water

CV

 

 

Gemeente

Sectie

Nummer

Grootte

Hoogeveen

M

6296

4.295 m2

 

BESTEMMINGSPLAN

De bestemming is “Wonen”

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.