Home » Landelijk wonen » Schoonoord

Vrijstaand woonhuis met loods Schoonoord

€ 675.000

Download brochure Contact opnemen Havenstraat 12a
7848 AA Schoonoord

Gedetailleerde beschrijving

Dit moderne, vrijstaande woonhuis is in 2009 gebouwd en beschikt over een royale, geïsoleerde loods (2008) van maar liefst 375 m ². De loods is zowel voor verhuur, bedrijfsmatige of hobbymatige activiteiten uitermate geschikt. De loods is gelegen op een ruim buitenterrein dat gelegen is aan de achterzijde van het woonhuis. Het geheel is gelegen op een kavel van 3.569 m ² eigen grond.

Het woonhuis is gelegen aan de Havenstraat, een doodlopende, rustige weg aan het Oranjekanaal. Binnen enkele minuten wandelt u in het bosrijke gebied of in de landerijen rondom het mooie Schoonoord.

Het woonhuis is zeer degelijk gebouwd en bestaat uit 6 kamers en 4 slaapkamers en beschikt over veel lichtinval. Via openslaande terrasdeuren bereikt u via de keuken het overdekte terras met toegang tot een diepe, rondom besloten tuin met veel privacy en afhankelijk wat u wenst, zon of schaduw. De geïsoleerde garage beschikt over een aangebouwde carport.

Schoonoord beschikt over diverse ontsluitingswegen (o.a. N34/A37 richting Emmen/Groningen/Hoogeveen en Zwolle). Tevens kenmerkt de omgeving zich als bosrijk met schitterende wandel- en fietsmogelijkheden. Nabijgelegen is bijvoorbeeld de Pieterpadroute van 24 km welke van Schoonloo naar Sleen loopt.  Alle voorzieningen in de dorpskern zijn aanwezig zoals een supermarkt, slager, gezondheidscentrum, twee scholen, een dorpshuis (met bibliotheek) en een sporthal met diverse sportverenigingen zoals een voetbal- en korfbalvereniging. 

Indeling woning:
Begane grond: hal, toilet, L-vormige woonkamer met erker, leefkeuken en-suite met openslaande terrasdeuren naar het overdekte terras en bijkeuken met binnendoor naar de geïsoleerde garage.

Eerste verdieping: overloop, 4 slaapkamers en badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, hangend toilet en vloerverwarming.

Vliering: middels vlizo-trap te bereiken vliering.

Kenmerken:

-Ruime woning: 160 m ² woonoppervlak;
-Geïsoleerde loods van 375 m ²
-Besloten tuin met overdekt terras en de mogelijkheid om in de zon of in de schaduw te zitten
-Geïsoleerde garage
-Gelegen aan doodlopende en rustige weg;
-Royaal buitenterrein 
-Energielabel: A

BESTEMMINGSPLAN:

Enkelbestemming: Bedrijf

Dubbelbestemming: Waarde-Archeologie 4

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.