Home » Landelijk wonen » Mantinge

Woonboerderij Mantinge

€ 545.000

Download brochure Contact opnemen Steendervalsweg 53A
9436 PL Mantinge

Gedetailleerde beschrijving

Wonen en werken combineren op een prachtige, vrij gelegen plek met uitzicht over de landerijen grenzend aan natuurgebied? Deze woonboerderij met loods van maar liefst 480 m2 biedt u deze mogelijkheid. Achter en naast de gebouwen ligt grasland waarmee het geheel  uitermate geschikt is voor het hobbymatig houden van vee.

Het geheel is gelegen op 14.335 m2, waarvan circa 2.700 m2 aangemerkt kan worden als erf en circa 11.635 m2 als grasland.

Deze locatie heeft een bestemming ‘Bedrijven’ en beschikt over een zeer uitgebreide lijst met toegestane beroepen en activiteiten. Een lijst met toegestane bedrijven is beschikbaar via ons kantoor.

Het woonhuis (1984) is ruim opgezet met op de begane grond een slaapkamer, inpandige garage met opslagzolder, hal, toilet, bijkeuken, keuken met inbouwapparatuur (2006) en  woonkamer. De bijkeuken geeft toegang tot een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin met overkapping. Via de overloop op de verdieping is er toegang tot 4 slaapkamers en een badkamer met bad.

Via een met asfalt verharde oprit is het woonhuis en de loods (2010) bereikbaar. De loods is verhard met een betonnen vloer, opgetrokken vanuit damwand gevels en een stalen constructie gedekt met asbestvrije golfplaten.  Aan de voorzijde van de loods bevindt zich een inpandige, geïsoleerde werkplaats welke verwarmd wordt door middel van een houtkachel. Aan de achterzijde van de loods is een ruimte ter grootte van één spantvak ingedeeld als ruimte voor het stallen van hobbyvee. Tevens zijn er twee paardenboxen aanwezig. De loods is toegankelijk via een automatische overheaddeur en meerdere loopdeuren.

Vraagprijs
€ 545.000,= k.k.
Type woning Woonhuis met opslagloods
Bestemming Bedrijven
Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1984
Perceeloppervlakte 14.335 m2
Woonoppervlakte 128 m2
Inhoud 500 m3
Ligging Vrij uitzicht
Tuin Vrij uitzicht
Verwarming CV en gaskachel
Warm water CV 


 

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.