Home » Landelijk wonen » Eursinge pesse

Vrijstaand woonhuis met opslagloodsen Eursinge (Pesse)

€ 675.000

Download brochure Contact opnemen Eursinge 15
7935 AC Eursinge (Pesse)

Gedetailleerde beschrijving

Aan de rand van het dorp Pesse staat dit uitstekend onderhouden, volledig gemoderniseerde woonhuis met opslagloodsen (circa 1.800 m2 opslagruimte) met neveninkomsten uit verhuur van ca. 100 caravans.

Het woonhuis is gelegen op een ruim perceel van 5.172 m2 met een rondom fraai aangelegde, zonnige tuin met vrij uitzicht over de landerijen. Door de jaren heen is er blijvend geïnvesteerd in de woning met gebruik van moderne hoogwaardige materialen, waardoor het woonhuis  instapklaar is en voorzien is van o.a.:

-Geverfde/gecoate dakpannen (2018)

-Opnieuw gevoegde en geïmpregneerde buitengevels

-Gestucte binnengevels

-CV (2007) + palletkachel + vloerverwarming

-64 zonnepanelen

-Rolluiken

-Alarminstallatie

-Netwerkvoorbereiding voor 5-camerabeveiligingssysteem woning en loods

-Airconditioning

-Jaarlijks onderhouden schilderwerk

Indeling woonhuis: hal/entree, trapopgang, meterkast, toilet, studeer-werkkamer, open keuken met moderne inbouwkeuken voorzien van licht front, granieten aanrechtblad en inbouwapparatuur, woonkamer, bijkeuken met een achterom en binnendoor naar de garage. Eerste verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer voorzien van toilet, badmeubel, bad en douche-hoek. Boven de garage bevindt zich een ruime slaapkamer. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizotrap.

Achter het woonhuis bevindt zich een volledig geïsoleerde opslagschuur/stallingsruimte (1994) van ca. 1.100 m2, welke toegankelijk is via twee automatische overheaddeuren. De tweede schuur (1980) beslaat ca. 700 m2 en is ingericht als opslagschuur/werktuigenberging met opslagzolder.


Voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met Maarten Otten op 06-55946301.


Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.