Woonboerderij Langezwaag

Download brochure Contact opnemen Hegedyk 144
8408 GE Langezwaag

Gedetailleerde beschrijving

ALGEMEEN:

Deze sfeervolle woonboerderij met paardenstalling is fraai gelegen in een rustige omgeving op korte afstand van Langezwaag, Gorredijk en Heerenveen. Het geheel is gelegen op een royaal perceel van 11.810 m2. De voormalige pluimveestallen (ca. 2.000 m2) zijn geschikt voor opslag en (caravan)stalling.

Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De Hegedyk is een doorgaande weg met een uitstekende verbinding naar de A7, welke op ongeveer 5 minuten ligt.

Deze woonboerderij biedt door haar ruimte, rust en locatie perfecte mogelijkheden om hobby, wonen en werken te combineren dichtbij alle voorzieningen.

Indeling:
Entree, hal, De moderne woonkeuken is voorzien van alle gemakken en inbouwapparatuur.De ruime, lichte woonkamer biedt aan de voorzijde vrij uitzicht over de landerijen. Aan de achterzijde van de boerderij bevindt zich een kantoor/slaapkamer met toegang tot een ruime en diepe tuin. Het kantoor is eventueel geschikt voor het realiseren van een bed & breakfast. Op de begane grond is ook een nette badkamer aanwezig voorzien van een douche en whirlpool. De badkamer staat in verbinding met een ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin.

Vanuit de hal is er verder nog toegang tot een tweede badkamer met toilet (voormalige hygiënesluis), moderne WC en bijkeuken. De bijkeuken, hal, badkamer en kantoor zijn voorzien van vloerverwarming. De vaste trapopgang leidt naar de tweede verdieping naar 3 slaapkamers en een bergzolder.

Buiten bevindt zich een degelijk gebouwde schuur (2011) met dubbele carport en paardenstalling. Via een trap is er toegang tot een ruimte welke ingericht is met een bar en uitzicht biedt over de paardenbak. De paardenstalling is ingericht met 3 boxen een zadelkamer.

Op de achterzijde van het erf bevinden zich twee voormalige pluimveestallen en een berging van ca. 12 m x 6 m met verschillende mogelijkheden.

 

Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwvorm: bestaande bouw
Bouwjaar: 1890
In aanbouw: nee
Woonplaats: Langezwaag
Status beschikbaarheid: Beschikbaar
Koopprijs: € 599.000,=
Aanvaarding: In overleg
Huidig gebruik: woonruimte 
Huidige bestemming: agrarisch
Permanente bewoning: ja
Recreatiewoning: nee
Ligging: Vrij
Inhoud: 932 m3
Woonoppervlakte: 239 m2
Perceel oppervlakte: 11.810 m2
Externe bergruimte: Ruim voldoende
Onderhoud binnen: goed
Onderhoud buiten: goed
Verwarming: c.v.-ketel + houtkachel
Warmwater: c.v.-ketel
 

VRAAGPRIJS:

€ 599.000,= k.k.

Makelaar

Voor meer informatie over dit object kunt u contact opnemen met:

avatar Maarten Otten
Maarten Otten Makelaar / Register-taxateur
Arend Otten Agro B.V.